BUN VENIT!

După o scurtă pauză, în care m-am dedicat unui proiect de suflet, revin cu un anume plus de cunoaștere, din care voi lua la început doar o secvență, sub forma unui bonus pe care îl voi adăuga la cursurile mele, iar mai târziu voi prezenta un program distinct pe noul domeniu  studiat.

La inceputul anului 2018 am finalizat o cercetare doctorală în domeniul consilierii filosofice, in care am prezentat si rolul care îl poate avea practica meditativă în rezolvarea problemelor de viață. Din lucrare voi prezenta la fiecare curs public și un prim exercițiu denumit fi meditația filosofică activă, cu ajutorul căruia poți găsi răspunsuri sau clarificări la dilemele existențiale sau la întrebări de genul: cine sunt eu? ce pot să fac pentru a găsi sensul vieții mele? care este misiunea mea pe acestă planetă? de ce trebuie să aleg? ce decizie să iau? etc.

Întreaga cercetare a fost publicata in acest an cu titlul: Consilierea filosofică, de la practică la profesie, în care aduc argumente în favoarea practicii filosofiei sub forma unei specializări, prezentă în multe țări din lume.

Dar până atunci revin la cursurile motivaționale:

Voi relua curând pentru fiecare program o noua serie de cursuri, ce pot fi ocazii bune pentru fiecare de a-și reaminti ceva din experienta unui curs anterior.

Pentru cursurile Silva Ultramind si Quantum Supermind, veti gasi pe saitul acestor programe, 2 exerciții online oferite gratuit, care va pot fi utile oricând, respectiv: Exercițiul de centrare Silva si Lacul cu margarete. Fiecare curs conține aplicații practice sub forma unor tehnici mentale de relaxare, exerciții de meditație, abilități la distanță, aplicații ale auto-hipnozei, regresia în diferite momente ale vieții tale sau în vieți anterioare, etc…și toate acestea cu un scop simplu. acela de a te ajuta să rezolvi probleme, să iei decizii optime, să poți programa și realiza mai ușor schimbările de care ai nevoie în viață.

Pășește alături de mine în călătoria ta spre infinit, venind la unul din cursurile mele.

Aceste programe de care vorbesc acum, pot fi  unele importante în căutarile de viață pe care le avem fiecare, ajutându-ne să găsim altfel răspunsurile căutate.
Vă urez succes în tot cea ce faceți,
Vasile Hațegan
PS.
Am creat pentru cei care vor sa revadă de acasă cursurile, o adresă web cu înregistrarea video a cursurilor din programele Silva și Quantum,  la adresa http://www.openmindtutorials.ro unde puteți achiziționa un cod de acces valabil 1 an, pentru a revedea online de câte ori vreți secvențe din cursurile prezentate  în sală, inclusiv slide-urile de curs. Poate fi un alt mod de reluare sau de aprofundare a experienței avute la cursurile mele, venind și în sprijinul celor care nu pot ajunge în sală, la un curs de weekend.
 PS.
Cursul de pregătire în hipnoza aplicată, este acreditat acum prin ANC (Autoritatea Națională a Calificărilor) și  oferă o nouă calificare, cea de Consilier în domeniul adicțiilor (sau controlul dependențelor), ocupație recunoscută și înscrisă în codul COR. Detalii mai multe despre programul Master NGH  aici, primul curs fiind prezentat la  Bucuresti, iar absolventii pot deveni membrii ai  asociației profesionale din România. Detalii la: www.gch.com.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *